Toast s tuňákem

29. 3. 2019  |   Garant: Věra Boháčová

Ingredience:

Na 1 toast:
2 plátky toastového chleba
1 lžíce tatarky
hrst listových salátů
polovinu vejce
jarní cibulku
2 lžíce tuňáka v oleji

Postup:

Chleba nasucho osmahneme na pánvi nebo v toastovači.

Jeden plátek potřeme tatarkou, přidáme hrst listových salátů, na ně dáme plátky vejce, zase trochu tatarky, pak tuňáka, nakrájenou jarní cibulku a přiklopíme druhým plátkem chleba, také namazaného tatarkou.


Nutriční (výživové) hodnoty na 1 porci

Energie
(kJ/kcal)

Bílkoviny 
(g)

Tuky 
(g)

z toho SFA* (g)

Sacharidy (g)

z toho cukry (g)

Sůl 
(g)

1503/359

16

21

3

26

4

1,05

*SFA = nasycené mastné kyseliny


hlasování

0 (0)

Štítky:
sandwich
toast
tuňák

Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.