Toast s tuňákem
29. 3. 2019 |
Garant: Věra Boháčová
Ingredience:
Na 1 toast: | |
---|---|
2 | plátky toastového chleba |
1 lžíce | tatarky |
hrst listových salátů | |
polovinu vejce | |
jarní cibulku | |
2 lžíce | tuňáka v oleji |
Postup:
Chleba nasucho osmahneme na pánvi nebo v toastovači.
Jeden plátek potřeme tatarkou, přidáme hrst listových salátů, na ně dáme plátky vejce, zase trochu tatarky, pak tuňáka, nakrájenou jarní cibulku a přiklopíme druhým plátkem chleba, také namazaného tatarkou.
Nutriční (výživové) hodnoty na 1 porci
Energie | Bílkoviny | Tuky | z toho SFA* (g) | Sacharidy (g) | z toho cukry (g) | Sůl |
1503/359 | 16 | 21 | 3 | 26 | 4 | 1,05 |
*SFA = nasycené mastné kyseliny