Postup: Vepřovou panenku odblaníme, zbavíme viditelného tuku, osolíme, opepříme, potřeme olejem, přidáme snítky rozmarýnu, zabalíme do fólie (dáme do krabičky) a dáme na několik hodin do lednice. 

Pak maso vyjmeme, sundáme rozmarýn, mírně osušíme a dáme na gril. 

Grilujeme 4 minuty, pak otočíme a opět necháme 4 minuty. Otočíme ještě dvakrát a pokaždé grilujeme 4 minuty. 

Maso vyjmeme z grilu, necháme několik minut odpočinout a krájíme na plátky. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Nutriční (výživové) hodnoty na 1 porci

Energie
 (kJ/kcal)

Bílkoviny 
(g)

Tuky 
(g)

z toho SFA* (g)

Sacharidy (g)

z toho cukry (g)

Sůl 
(g)

848/203

28

9

2

0

0

1,15

*SFA = nasycené mastné kyseliny